Välipalavaltiatar täytti vuoden!

Tänään tulee tarkalleen vuosi siitä kun julkaisin ensimmäisen postaukseni. Postauksen aiheena oli Nice Cream eli banaanijäätelö ja tämähän on edelleen hyvin relevantti aihe näin kauniina helteisenä kesänä. Nice Creamin jälkeen olen jakanut blogissani ohjeeni muun muassa itsetehtyihin proteiinipatukoihin, raakapuuroon ja herkulliseen mustaherukkaraakakakkuun. Blogin teemoja ovat olleet kasvisruoka, raaka-ruoka, terveellisyys ja hyvinvointi. 

Blogissa on hieman laskentatavasta riippuen käynyt yhteensä noin 400 kävijää. Tästä määrästä on poistettu siis esimerkiksi omat käyntini sekä erilaiset botit eli tietokoneohjelmat jotka selaavat internetiä. Luetuin blogipostaukseni on postaus jossa kerron syntymäpäivätarjoiluistani. Suomen lisäksi lukijoita on tullut mm. Ruotsista, Sveitsistä ja Arabiemiraateista. Kiitos kaikille lukijoille! Tuntuu mahtavalta että teitä on näinkin monta ja toivon että pääsen jatkossa tutustumaan teihin entistä paremmin ja saan tehdä lisää mahtavaa sisältöä teille.

Seuraavina kuukausina blogissa tullaan varmasti keskittymään treenaamiseen ja mitä haasteita treenaus asettaa ruokavaliolle. Blogin pääpaino tulee kuitenkin olemaan helpossa arkiruuassa. Blogini motto onkin että terveellinen ja herkullinen ruoka kuuluu kaikille, tulotasosta ja elämäntilanteesta riippumatta.

Tällä hetkellä valmisteilla on ohje vegaaniseen Chicken Tikka Masalaan. Jos ihmettelet nyt että miten Chicken Tikka Masala voi olla vegaaninen, niin parasta pysyä kuulolla! Lupaan julkaista ohjeen seuraavan viikon aikana.

Hyvää syntymäpäivää Välipalavaltiatar!


ps. Kiinnostaisi kansaa tämän kuvassa näkyvän avokaadoraakakakun ohje?

Kommentit